onsdag 25 september 2013

träningsvärk from hell

Idag mår man bra! Vaknade med en riktig träningsvärk från gårdagens innebandyträning som innehöll en hel del. Vi hade fyspass utomhus 45 minuter, sen "överraskade" coach oss med beeptest.. Efteråt blev det massa bra övningar och spel. En grym träning! 

Tog nyss en skön Powerwalk ute i det fina höstvädret. Jag verkligen älskar hösten! 




tisdag 24 september 2013

Bombar kroppen med energi



Gjorde precis en rejäl uppladdning inför kvällen fys och innebandyträning. 2 1/2 timma står på schemat. 
Jag gjorde en smoothie på lättfil, banan, blåbär, kanel och psyllium frön. Till denna goda smoothie blev det en stor kopp kaffe! 

onsdag 11 september 2013

Finska lapphundar




Idag har jag vart och hälsat på världens mysigaste valpar. Det var 4 små söta. 

måndag 9 september 2013

söndag 8 september 2013

stort eloge till skaparen av IPhone!

Idag fick jag uppgradera mig lite, en vit ängel fick följa med mig hem efter dagens shopping. Min gamla svarta Iphne4s hade gjort sitt och kände att jag behövde byta upp mig till 5an. 




8/9

Söndagar är sådär härliga, mysiga och långa. Jag gillar söndagar, speciellt på hösten/vintern. Man tar dagen som den kommer, helt oplanerad. 
Jag tycker om att greja, gå  långa promenader och dricka massa te. 
Jag tror att många tycker att söndagar är tråkiga, ångestframkallande och korta. Men det blir faktiskt vad man gör det till ;) Man har alltid en ny vecka att se fram emot och de älskar jag! 
Idag blev det en heldag i Kungsbacka - Göteborg och Partille med Mamma, Kjell och Lovisa. Syftet med denna dagen var att Lovisa skulle köpa en Odd Molly tröja från höstkollektionen som vi letade efter en hel dag på lite olika ställen. Antingen fanns den i fel storlek eller så fanns den inte över huvudtaget, och herregud vilken lång och hetsig dag. Tyvärr fick Lovisa komma hem utan den koftan, men heller inte helt tomhänt..
Vi hade iallafall en jätteroligt och bra dag ändå :)) 







torsdag 5 september 2013

Frukost på sängen

Jag har haft så himla ont i kroppen, det riktigt värker. Både igår och i förrgår så hade jag ont i halsen och har vart allmänt hängig. 
Idag när jag vaknade så kändes det lite bättre. Jag gick upp och gjorde frukost på sängen till mig själv. Bra start på dagen!