torsdag 31 januari 2013

Olivia hotpants

Beställde ett par korta träningsbyxor från Gina Tricot för 129:- Tyckte att den militärgröna färgen kunde vara riktigt snyggt till sommaren med bruna ben. Dessutom är jag inte förtjust i träningsbyxor och shorts som inte sitter åt ordentligt, stretcht är det bästa!

Hallon/Mango/Banan Smoothie




Efter 5 dagar utan träning så var det jävligt skönt att vara tillbaka på gymmet. Det är inte ofta som jag låter de går så många dagar utan någon form av träning. Idag mjukstartade jag med kondition, ben och rumpa och avslutade med en skön promenad hem. 
Nu är jag nyduschad och fått i mig mat, jag gjorde mig en smoothie av hallon, mango, banan och vaniljyoghurt. HUR GOTT SOM HELST!
Jag har även hunnit med lite städning och slått in massa paket, nu behöver jag gå på helg. 

igår


onsdag 30 januari 2013

mycket

Jag har blivit en höjdare på att stressa. Jag får aldrig någon riktig ro i kroppen och jag har väldigt svårt att sova på nätterna. Jag kan ligga vaken i timmar och ha en massa tankar som jag inte kan kontrolera bort. Jag har för mycket i huvudet just nu.
Efter sportlovet hoppas jag att min kropp är utvilad och att jag ligger i takt med allt. Just nu så har jag fått prioritera bort min träning när det har blivit mycket jobb och många skolarbeten. Jag brukar kunna planera och lägga upp mina dagar rätt bra men just nu så är det inget som går ihop längre.
Mår lite dåligt av allt detta och behöver komma igång igen

Till män från h&m


Details







tisdag 29 januari 2013

plugg



Jag är precis hemkommen från min syster. Det är så skönt att bara sitta och prata tillsammans om precis allt.
Den här veckan är fullspäckad med plugg och jobb. Jag vet inte riktigt när jag ska hinna med min träning, jag får försöka passa på att ta vara på den tiden som blir över.
I helgen fyller min älskling 18 år och han ska få världens bästa födelsedag det blir massa mys och fest på lördagkväll. Längtar riktigt mycket till en bra helg!
Nu ska jag börja plugga igen, vi har religionsprov på torsdag..

söndag 27 januari 2013

lördag 26 januari 2013

Sis ❤




Fick besök av bästa Natalie innan, det är alltid lika roligt och härligt att träffa henne. Vi satt och tjatade  medans tv, data och mobiler var på och massa skratt.Sen gjorde vi lite amerikanska pannkakor med kesella och banan och en kopp kaffe till, underbart!
Saknar redan henne 

FYND


Härlig Lördag. Vaknade upp med Johan och runt 11 så skildes vi åt varsitt håll för träningsaktiviteter. Efter min träning åkte jag till jobbet och köpte Batman trilogin, hemmakväll hade 50% på alla köpfilmer och serier. Tycker att det kan vara roligt att ha alla 3 eftersom filmerna är en riktig höjdare! Sen gjorde jag lite ärenden och runt 4tiden bjöd mormor och morfar mig på middag. Dagen har varit riktigt bra :)

torsdag 24 januari 2013

onsdag 23 januari 2013

Drömresemål


1. Egypten - Jag är jättesugen att åka till Sharm el Sheikh vinter 2013. Det hade vart jätte skönt att ta en sistaminuten resa till sol och värme en vecka med all inclusive. Det ska tydligen vara väldigt solsäkert med häftiga snorkling och massa upplevelser. 

2. New York "I love New York"! Jag har alltid velat åka till USA och speciellt till New York. Det är verkligen en drömstad med massa shopping och mysiga caféer. Det blir förmodligen en vecka där i sommar med Johan samt hälsa på hans syster förhoppningsvis. 

3. Maldiverna - Tropiska drömöar. Herregud vad jag skulle trivas där. Ser så sjukt härligt ut med kritvita stränder och hotellhyddor på havet. Bara njuta och ta de lugnt! 

4. Florida - Miami eller Florida west coast skulle verkligen vara häftigt att besöka. En kombination med sol och ett hektiskt nöjesliv. För mer solsemester så skulle jag åka till västkusten. Jag och Johan hade små planer om en vecka här och en i New York i sommar, men vi får se hur de blir. Om vi inte åker till Florida så blir det säkert en solresa till hösten/vintern alt Egypten. 

måndag 21 januari 2013

söndag 20 januari 2013

lördag 19 januari 2013

I work through the PAIN.



Beautiful Day



Idag har jag massor utav energi. Sov lite halvtaskigt inatt eftersom jag hade en Saluki som stökar runt lite på natten för att ligga så skönt som möjligt och dessutom får man en hel del knuffar och sparkar...
Men Ibland får det vara värt alla knuffar och sparkar på nätterna för min Ceasar är helt underbar och jag njuter för fullt av att se på han, såå fin är han!
Vädret idag är verkligen jätte härligt, sol, kyla och frisk luft. Jag gjorde mig en smoothie av banan, kiwi, kanel och yoghurt, hur gott som helst :) Sen tog jag en promenad ner till gymmet och körde järnet! Bra start på helgen. 

onsdag 16 januari 2013

what doesn't kill you makes you stronger

Just nu mår jag riktigt bra. Idag tränade jag hemma pga att gymmet och löpbanden ofta är upptaget nu på kvällarna. Därför orkade jag inte gå ner dit och fightas om plats, istället blev det pilates, armar, ben och en löprunda. Det var verkligen hur skönt som helst att springa ute i kylan, men det gäller givetvis att man klär sig ordentligt!
Kvällens kom ihåg!- Det är inte farligt att gilla sig själv :)

H&M underwear


Köpte lite nya underkläder sist när jag var i Göteborg. Det kan vara skönt att uppdatera garderoben lite eftersom de blir sällan som man bara köper med sig underkläder.
Jag tycker att H&M har ett väldigt bra och stort utbud av underkläder, de har blivit mycket bättre och framför allt snyggare!

tisdag 15 januari 2013

coffee and american pancakes




När jag kom hem från skolan så lagade jag Amerikanska pannkakor för första gången. Det var jätte lätt att tillaga och hur gott som helst.
Här är receptet: 
2 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 msk socker
2 ½ dl mjölk
2 msk smält smör + smör till stekning
1 ägg

Gör så här,blanda ihop de torra ingredienserna till smeten. Vispa sedan i mjölk, smör och sist ägget.
Stek pannkakorna i lite smör i en stekpanna. När du ser bubblor på översidan på pannkakan är den dags att vända.

måndag 14 januari 2013

Fullt på Ifrom

En besvikelse. När jag och Natalie kom till gymmet idag så var det fullt precis överallt. Tung och svettig luft blandat med en massa barn/tonåringar. Efter nyår har det vart jätte mycket folk, och det som gör mig mest irriterad är alla som är 13-16 år, får de ens vara på gymmet? Okej, ett gym ska vara hyfsat fullt men när de står med sina mobiler, okunniga på redskapen och försöker stirra ihjäl en så kan jag inte mycket mer än att skratta och bli smått irriterad. Kvällens träning blev mage+bastun, mycket mer kunde vi inte göra. 
Så om vi vill träna efter kl 17 så är det pass som gäller om man verkligen ska kunna få sin träning som man behöver. 
Imorgon har jag i alla fall ett fullt träningsschema som jag ska göra här hemma imorgonbitti :)

Kvällens inspirationsbild - Brun, snygg och vältränad kropp! Strong is the new skinny.

YVES SAINT LAURENT





lördag 12 januari 2013

En bra dag helt enkelt.

Jätte fint väder ute, himlen är blå och solen skiner. Härligt! Jag och Johan startade dagen med en riktigt skön löprunda runt gäddarp.
Nu har vi duschat, ätit och hunnit med lite städning. Vi ska om en stund åka ner till Kinna, Johan ska spela fotbollscup och jag hälsa på mormor och morfar en stund innan jag ska heja på grabbarna.
Kvällen bjuder på mys och middagslagning, så ska vi fortsätta kolla klart på pearl Harbor som vi påbörjade lite smått igår.



torsdag 10 januari 2013

Breakfast inspo

















Frukost är det bästa som finns!