måndag 31 december 2012

söndag 30 december 2012

Black shoes

Jag vill ha dessa galet snygga skor!

yesterday

Vi hade en jätte rolig kväll som började hemma hos Kristoffer och Jennifer. Vi åt först tacos och sen gick vi eller jag och Johan åkte bil medans de andra gick till Bowlinghallen. Det var verkligen hur längesen som helst som jag spelade Bowling men det var jag nog inte ensam om. Faktiskt så var det jag som vann på våran bana :) Sen när vi var klara gick vi hem till Kristoffer och spelade lite spel och tjatade innan vi gick ut på krogen. Det var en riktigt bra kväll!

lördag 29 december 2012

fredag 28 december 2012

mina störtsköna hundar




Love


Om sådär 11 dagar exakt så firar jag och Johan 3 år ihop. Det har varit dom bästa tre åren i mitt liv. Ända sen den dagen jag träffa Johan har allting känts så himla rätt.
Varje gång jag är tillsammans med Johan så får jag såna härliga fjärilar i magen. Såna där lätta, ivriga och som får mig att vilja ha mer. 
Att somna i hans famn och vakna upp vilande på hans bröst är något av det bästa som finns. Att verkligen känna att det är vi. 
Han är den som får mig att skratta och må bra, han står ut med mitt lättretade humör och det är han som får mig att hålla motovationen uppe.
Det är så mycket som han gör för mig som är bra. Efter våra år tillsammans så har jag fått ett mycket bättre självförtroende, jag har fått mer inriktning på skola och utbildning, och att det bara är mig han vill vara tillsammans med. Det finns inget i min värld som kan mätas med de.
Herregud vad jag älskar hon för de. 
Jag vill tillbringa mitt liv med honom 


till honom, åt homon, för honom. Min Johan.



JULBOMB

Jag har haft en helt fantastisk Jul med mina nära och kära. Alla var nöjda och glada. Jag och Johan firade Julafton först här hemma hos mig och sen efter Kalleanka så åkte vi hem till honom.

 Julmys och fika hemma hos Mormor och Morfar
 Världens Bästa pojkvän
 Brorsan och hans flickvän Kristin
 Vinterpannacotta

 Dagen innan Julafton
Stiliga Morfar 
 La familia

 Ceasar värmer sig framför brasan
 Julmat....


 Hundarna var nog mer intresserade i tomte än vad vi andra var
 Åh min söta Humlan som jag fick i Julklapp för två årsen, herregud vad tiden går.

Jag och Johan gick och tomtade hos grannarna.

Julfrukost :)

lördag 22 december 2012

onsdag 19 december 2012

Allting är lätt bara man kan det

Johan bjöd ut mig på fika idag, vi satt ganska länge och bara pratade om allt och hade det riktigt mysigt. tillsammans. Han är allt för bra den mannen.
Annars har dagen vart väldigt lätt, ingen träning, inget plugg och bara en dag kvar i skolan. Gårdagens träningspass satte sin träningsvärk, man mår som man förtjänar helt enkelt. 

Idag har vart en såndär dag när jag har funderat på nyårslöften, jag har bestämt mig för att inte glida med de där löftena. Jag tänker istället ha lite förväntningar- på- mig- själv. Det blir lite som att peppa på sig själv lite och få chansen att utmana sig själv på ett mer motiverande sätt.

(Jag återkommer med mina förväntningar)

tisdag 18 december 2012

New - beautiful glitter


Hemkommen från ett jättehärligt boxpass med Natalie. Denna gången var det mer styrka och uthållighet, grymt jobbigt och roligt! Hoppas verkligen att Ifrom får in mer boxpass till nästa år!
Idag har jag fått in lite nytt i garderoben, en snygg partyklänning från VILA CLOTHES 399:- och en BH från H&M 79:- (ledsen för dåliga bilder) ! 

onsdag 12 december 2012

levine



Frankrike - Strasbourg - Paris

I slutet på Februari åker klassen till Frankrike och medverkar i Euroscola, i Europaparlamentet i Strasbourg. Därefter kommer vi att åka till Paris och sova på hotell och ha de riktigt roligt. LÄNGTAR!!!

12/12/12 12:12