onsdag 31 oktober 2012

Love it!


Hade en jätte härlig kväll hemma hos Fia. Måste säga att jag är sjuk avundsjuk på hennes lägenhet. Snygg, mysig och faktiskt ganska enkel. Och jag älskar det! Hon hade en underbar kakelugn som satte karaktär i lägenheten. (jag tycker att kakelugn är något extra, väldigt mysigt och old style).

Jag har haft en väldigt bra dag! 


R-OLJA




Jag har vart och lunchat med Fia som jag inte har träffat på ett bra tag, det var jätte roligt att ses igen. Sen på vägen hem så köpte jag med mig Ricinolja, hade tänkt att testa om det blir någon skillnad. Jag behöver verkligen vård mitt hår mycket bättre!

Hittade lite info här 

Innan dusch. Ta ricinolja (du behöver REJÄLT) och massera in i hårbotten och dra ut lite i längderna. Låt sitta så länge du känner för det. Brukar ha det i 1timme eller hur lång tid jag har. Brukar även massera hårbotten eftersom det får igång blodcirkulationen och stimulerar hårsäckarna.

SKÖLJ. Schamponera, schamponera, (tills det känns som att den är borta) använd balsam och avsluta som vanligt.

Detta ska göra så att håret växer snabbare. Enligt vissa har det växt 5-6cm/månad istället för 1cm/månad som det är i vanliga fall.

Den gör håret lent även.

Ricionolja är egentligen laxeringsmedel som rensar ut tarmarna och finns att köpa på apotek (bakom kassan) eller på hälsokoster. Kostar kring 40-50 kr. Men oljan är VÄLDIGT odryg!

åhh jobbigt


Det var jobbigare än vad jag trodde att komma tillbaka i form från 2 veckors förkyldning. Helt slut efter löprundan, och ändå sprang jag bara 3 km. Nu har jag något att jobba med, MIG SJÄLV!
Efteråt så la jag mig i soffan och försökte varva ner och gjorde mig en frukostmix.

tisdag 30 oktober 2012

i'm in heaven


Jag är kär. Gud vad snyggt det är med sänggavel och stiliga sovrum. Vill flytta hemifrån nu typ. Fast det är rätt så skönt att bo hemma också, men om 2-3 år då ska jag ha lägenhet. Än så länge får jag fortsätta att drömma...

love my boyfriend

Jag satte på mig lite enklare kläder och åkte iväg till Johans Moster. Eftersom Johan jobbar på hennes sambos jobb så bor han hos dem under lovet. Så ville jag självklart åka och hälsa på honom.
Det var jätte mysig och det bjöds på kaffe, smörgås och massa härligt prat.
Jag längtar till helgen då jag får vara med honom! (L.O.V.E)

igår och idag


Igår
Spenderade en härlig måndagskväll i soffan hos Morfar och Mormor med mina småsystrar. Det blev vinst till Elfsborg med 2-0 och nu återstå bara två matcher kvar och förhoppningsvis så tar dem SM-guld.

Idag
Jag känner mig så himla duktig, jag har fått gjort massa arbeten och det flyter på så bra. Visst har jag en hel del kvar men det känns så härligt att man får gjort något.
Nu tänker jag gå ut i det fina vädret på en promenad. Ikväll ska jag till gymmet, träna, sola och basta. Väldigt behövligt!
Sen blir det att arbeta vidare med projektarbetet.

måndag 29 oktober 2012

plättmellis





I love monday mornings, it's a new week full of potential & possibilities

Alltså att vakna klockan 07:00, gå ut med alla hundar, städa upp huset, och sedan brygga en kopp kaffe. Snacka om effektiv måndagsmorgon. Det är ungefär såhär mina lovmorgnar kommer att se ut. Mamma har rest till Irland på kurs så jag ansvar för det mesta här hemma. 
Jag ska snart bege mig ut i regnet på en långpromenad med Ceasar och sen ska jag sätta igång med massa skolarbeten. Ikväll ska jag till Morfar och Mormor och kolla på fotboll. Härlig måndag!





New Black


Helgens köp: Skinnvantar / Iphoneskal / Träningsbyxsor 

fredag 26 oktober 2012

Skyfall

Ikväll ska jag, Johan, Natalie och Rikard åka in till Göteborg. Vi ska gå runt i stan och kika lite och äta middag, och 20:45 väntar biopremiär på Skyfall. Det ska bli riktigt skönt att sjunka ner i biostolen och kolla på Bond.



torsdag 25 oktober 2012

25 Oktober

Åhh vad skönt det va att vara tillbaka i skolan igen. Allt blir så mycket bättre. Men dock är jag inte helt frisk än, jag är fortfarande lite hängig och har ont i halsen. Tyvärr gjorde jag det värre idag då jag tyckte att jag var tillräckligt frisk för att träna. Efteråt gjorde halsen dubbelt så ont och har fått lite hosta med. Jag ska ta det lite lugnare i helgen och inte försöka anstränga mig så mycket. Vill hitta på massa skoj på lovet och hålla kroppen igång.

Efter skolan idag så gick jag till Morfar och Mormor på en kopp kaffe. Det är alltid lika roligt att sitta och tjata och ta det lugnt. (jag har världens bästa morföräldrar) ! < 3 

Och dagens nyhet: madeleine och chris har förlovat sig. Själv har jag absolut ingenting emot det. Älskar man varandra och är lyckliga så ska man få gifta sig oavsett vem man är. Glad för deras skull.




Älskar mitt nya från Oriflame



tisdag 23 oktober 2012

myskväll



Saluki

Min lilla bebis är redan ett halv år. Minns knappt hur liten han faktiskt var. Nu växer han varje dag och blir bara längre och längre. Finaste Ceasar < 3 

23 oktober

Vilat halva dagen och kanske borde plugga resten utav den? Det är egentligen inte så mycket jag orkar göra när febern sitter som klister i kroppen. Jag får snart ett sammanbrott på mig själv eftersom jag vet att vi har så j*vla mycket just nu. Om febern är borta ikväll/imorgonbitti så ska jag till skolan!
Tror jag ska brygga lite energi och sätta igång!

Jag borde snart få hem mina produkter från Oriflame. Mina läppstift, läppglans och allt vad som nu har med läppar att göra börjar ta slut. Behöver lite nytt in nu. Snälla kom innan lovet!



måndag 22 oktober 2012

Längtar till lägenhet/hus..

Hehe fixade ihop ett collage med några av mina favoritbilder. Jag längtar lite smått eller ganska mycket efter en egen lägenhet och sedan ett hus. I och för sig så är det några år kvar, men jag älskar att drömma och planera hur jag skulle vilja ha det.
Bästa känslan att inreda och bestämma själv. DAGS ATT SPARA PENGAR EFTER STUDENTEN! 

orkar inte

Det var inte så lämpligt att jag har blivit sjuk just nu. 
Vi har verkligen jätte mycket i skolan denna veckan, sen så går vi på höstlov på fredag. Jag antar att jag kommer få ta igen en del på lovet för att inte ligga efter. 
Jag orkar inte vara sjuk. Inte nu. Jag som hade kommit igång med träningen igen.




söndag 21 oktober 2012

torsdag 18 oktober 2012

BodyPump


Bokat pass på BodyPump ikväll tillsammans med Natalie och Kristin. Skönt att ha lite träningssällskap.
Eftersom jag följde med mamma till Corpus igår så
hade jag tänkt att göra en lite jämförelse mellan Iform och Corpus. Tycker att det skulle vara roligt att se plus och minus och vilket som är bäst i helheten, även som det är en smaksak vilket man själv tycker är bäst, men jag får lägga ut ett inlägg om det senare. 

onsdag 17 oktober 2012

tisdag 16 oktober 2012

Lovisa



Stort grattis till min lillasyster som fyller 14 idag. 
Vi har firat morgonen med massa mys och god frukost.
Hoppas att du får en jätte bra dag. Finaste. 

måndag 15 oktober 2012

impression

"if you're a bird i'ma bird"

"fall seven times stand up eight"

"never failure always a lesson"

"only god can judge me"

"don't dream your life live your dream"






Att ha haft helg


 Under lördagskvällen lagade jag och Johan mat tillsammans. Vi lånade min bror och hans sambos lägenhet, så nu har vi känt på lite hur det är att ha lägenhet. 
Jag kände mig faktiskt väldigt liten, men ändå så längtar jag jätte mycket tills jag och Johan skaffar oss en egen lägenhet ihop, även om det kan dröja något år kvar tills det är aktuellt. 
 Johan överraskade med något helt nytt.
Jordgubbar marinerade med lime & socker,följt av vispad grädde + vaniljkesella på toppen.
Ljuvligt gott!
Och...det är just det här man behöver på söndagar. Lite skvaller och mys med mannen.

lördag 13 oktober 2012

att ha morgon



Åh vilken härlig morgon. Jag kunde sova ut hyfsat länge, sen gick jag upp och fick i mig lite frukost. Därefter bäddade jag ner mig igen och fick sällskap av mina favoriter, Ceasar & Humlan. Så himla mysigt.
Idag ska jag gå en riktigt lång och härlig höst promenad med Ceasar, ska faktiskt ta mig ann lite skolarbeten och lite annat vettigt. Jag hoppas att Johan kommer hit någon gång idag, vi ska vara lite chaufför ikväll åt min bror och hans sambo. Och under tiden ska vi äta något gott och se på film innan det är dags för hämtning :)

torsdag 11 oktober 2012

jag älskar dig för att du är du


Det finns inget bättre än känslan av Johan. Han är min. Bara min. Och jag vill vara tillsammans med denna underbara mannen i mitt liv för alltid. Han har gjort mig till världens lyckligaste tjej.
L O V E

grann höstmorgon