måndag 24 september 2012

Destination London



Yes! Nu är det min tur att åka iväg på lite semester. Alldeles snart åker jag och min klass till London, det ska bli så sjukt roligt. Har väntat så länge och är så excited, jag har aldrig vart i London förut så det ska bli spännande. Åhh jag som är så känslig kommer sakna min älsklig jätte mycket. Men jag får tänka på att han kommer vara hemma och vänta på mig när jag kommer tillbaka. PUSS

Smygtestar min tatuering


Åh Jag vill göra en ny tatuering nu! Jag har 3 stycken som jag hemskt gärna skulle vilja göra. Nu har jag testat lite och funderat vart och så jag vill ha dem eller iallafall den som jag vill göra först.

tisdag 18 september 2012

jobbigt (inlägg)


Åh vad jag inte mår bra. Jag har en jobbig förkylning och huvudvärk som inte vill försvinna. Sen är det mycket som händer runt om kring nu som jag inte orkar med! Jag får ta en dag i taget och lägga energi på andra saker som får mig att må bättre. 
Matlusten är inte på topp därav min förkylning och allt annat. Men jag gjorde i ordning mig ett litet mellanmål med kaffe, sesamkaka, frukt och en halv mealbar.



Sen är det som sagt en hel del i skolan nu. Prov, inlämningar, redovisning osv osv.. Och det går verkligen inte få något gjort när det känns som att huvudet ska explodera vilken sekund som helst...
INGET HJÄLPER! Jag fick inte ens hälften av rättskunskapen gjord innan.
(okej nu låter det som att jag tycker synd om mig själv, men de mesta är jobbigt för mig just nu)

fotboll


Var och hejade på min pojkvän igår som spelade match. Det blev vinst för täff med 4-1. Därefter åkte vi hem till Johan och kollade på film och myste.

torsdag 13 september 2012

snart på benen igen

Det blev en mjukstart från förkylningen på gymmet idag. Fokuserade på crunchesträning och benen. Jag blir alltid lika glad när resultaten kommer då man kan lägga på mer vikter och öka reps och set på träningen. Imorgon ska jag träna hela kroppen och avsluta med ett bastubad, sen är det helg! 

rosa


Efter dagens tandläkarbesök så kom jag hem med en rosa tandställning. Tyckte att det kunde vara roligt att testa något nytt, dessutom så blev det faktiskt rätt bra. Snyggt med lite färg.

onsdag 12 september 2012

color of life




kladdkaka!

Det är okej att gotta sig när man är sjuk! Och det är sjukt gott, Hehe.

tisdag 11 september 2012

min hund är oemotståndlig






Min lilla Saluki baby.

sjuk chey zzZZZzzzZZZzzzz

JA. Jag skulle stannat kvar hos älsklingen idag. Jag vaknade ju upp med den där killen, i hans famn, båda sjuka, lika kära och glada att få ligga kvar i sängen resten av dagen...
Men vad jag gör jag hemma nu då? Suck. Det var roligare att vara sjuk tillsammans med honom.


kattungar



Här är våra små Perser/Norskskogskatt ungar. Hur goa och mysiga som helst! 

söndag 9 september 2012

if you're a bird i'm a bird



Okej, nu har jag gått och blivit en "twittrare". FÖLJ MIG

3 från H&M





fredag 7 september 2012

min dag

-Vaknat upp med underbaraste 
-Skolan 
-Handlat
-Tränat med Natalie
-Fikat med underbaraste
-Vilat 

Vilken härlig dag! 
Kvällen ska spenderas ihop med bästa vänner (Anida och Lina) <3 div="div" nbsp="nbsp">
Sen ska jag vara lite chaffis åt min syster och hennes kompisar inatt..



onsdag 5 september 2012

natt


Nu är det verkligen kallt och ensamt ute hos mig. Har bäddat upp sängen med massa täcken och filtar och tänt ljus. Jag fick precis ett godnattsms av min underbara pojkvän. Jag hade gärna somnat i hans famn och myst in mig tät intill honom och fått goa varma pussar.

Godnatt

sådan matte sådan hund



Nu har jag vart på hundpromenad med Lina. Det blir onsdagar som vi klämmer in en stund för lite motion med våra hundar och massa härligt prat.
Om en stund ska jag packa väskan och bege mig mot gymmet för lite kondition och styrka! Ska försöka träna riktigt hårt så jag kan mysa till lite framför one tree hill och ha ansiktsmask och bara gotta mig.

Mjölk + Fun light green stevia


Jag gjorde mig en liten morgondrink med - Mjölk och 1 msk funlight green som inte innehåller några kalorier.

tisdag 4 september 2012

grey

If you can make a girl laugh you can make her do anything. 


kurragömma


I morse så lekte mina hundar kurragömma med varandra. Humlan tycker nog att det är bra att vara liten ibland. Jag tycker hon är så söt när hon gömmer sig på alla möjliga ställen så att Ceasar inte ska komma åt henne.

måndag 3 september 2012

tatuering

Nu har jag äntligen blivit klar med min tatuering som jag vill göra till höst/vinter. Det är en text som jag kommer placera på min högra skuldra. Fram tills jag har gjort den så är den hemlig, dock måste den nog godkännas av min pojkvän.
Längtar riktigt mycket och ska man vara fin får man lida pin. Det är en speciell smärta som gör antingen mer eller mindre ont beroende vart på kroppen man gör sin tatuering. Men ont kan jag lova alla att det gör, även om jag har svårt att säga det nu i efterhand.
När man väl är där så vill man bara där ifrån och när man är klar så vill man dit igen (hah efter ett tag, eller också vill man aldrig göra om det)

pekfinger


Jag fick lite panik innan när jag skar halva pekfingret för att äta lite bröd. Så typiskt att det ska hända mig. Mamma vågade inte kolla på såret så vi fick åka in till vårdcentralen. Det hade inte blivit så djupt så det behövdes inte sy. Men nu är jag omplåstrad och mår fint med lite smärta i fingret. Tyvärr blir det ingen träning så jag ska strax storstäda friggeboden och få gjort lite plugg!