torsdag 30 augusti 2012


I love Batman. I'm kind of crazy and a big fan.
Jag tror eller jag VET att min pojkvän ångrar sig att han har visat mig filmerna osv osv..
Jag har liksom gått och blivit lite småkär och väldigt besatt av bm. Men min pojkvän vet att han är killen i mitt liv och han tycker nog bara att jag är småtöntig, + att han tycker minst lika mycket om Batman som mig (bara att jag är käääär) hihih.

Kvällspromenad med Lina


Det blev en jätte fin kväll efter allt regn och mörker under dagen.. Så Jag och Lina åkte upp till ksk med Svea och Ceasar på en lite promenad och så fick de träffas för första gången. Jag tror att Ceasar är lite små kär i Svea nu så vi får börja träffas oftare med hundarna.
Efter skogspromenaden åkte jag hem och lämnade bilen+hunden och sedan iväg på en löprunda för att hämta hem min cykel som har stått hos min bror och hans sambo i en vecka nu. Det mest spännande var om den skulle stå kvar eller inte (eftersom de bor i byn) , men det var helt otroligt att den stod helt orörd.

far och son

Igår åkte jag hem till Johan efter skolan, det var riktigt skönt att komma iväg och bara ta det lugnt. Men riktigt så lugnt var det inte för de håller på att göra om nästan hela tomten/trädgården så det var grävmaskiner och lite av varje där hemma. Det var nog också väldigt intressant att kolla på när maskinen arbetade för vissa :)
Sen för första gången igår så sköt jag lerduvor med Johan, det var grymt roligt och jag var inte helt dålig heller så nu måste jag göra om det en annan dag igen! Det kanske inte låter så värst roligt men det kändes lite tufft att skjuta ändå..

Sådan far sådan son.

onsdag 29 augusti 2012

stressig morgon


Jag hann inte äta frukost hemma idag, så jag fick springa in på ICA och köpa kesella. 
Hihi jag köpte den allra sista kesellan med smak av rabarber som fanns kvar i butiken, den ska tydligen utgå från sortimentet. Åhhh den som var min favorit. Känns bra att jag snabbt fick tag på den.
Så nu ÄTER jag FRUKOST.

tisdag 28 augusti 2012

Krönika

Dagarna flyger förbi och jag har precis avslutat min krönika om Christopher Nolan's Batman trilogi. Det känns så där lagom skönt när man har gjort klart något i tid. Och nu efteråt så måste jag väl bara påminna er om att det är dem bästa filmerna jag har sett.
I nu läget så har jag 3 skoluppgifter som jag måste få gjort innan torsdag, så jag måste tänka om och planera, ta vara på alla lediga tillfällen som finns. Heja mig.



söndag 26 augusti 2012

godnatt söndag

Det ska bli skönt med måndag igen. En ny vecka med nya utmaningar. Imorgon hade jag tänkt att påbörja ett litet projekt med mig själv. Nu under en lång period så har jag hållit igång träningen riktigt bra, men jag är nog ute efter något mer. Nu vill jag ha resultat och förändringar och jag ska göra det på ett bra sätt. Det ska bli mest spännande och se om det händer något med kroppen och om jag verkligen klarar av det.
Heja mig.

jag igår



hos min älskling


Jag älskar att vara hos min pojkvän på landet. Det är så lugnt och mysigt. Allt går i sin egna takt och det mesta går att hitta på här ute. För mig är det kvalitetstid att komma till honom och hans familj.

fredag 24 augusti 2012

“Good clothes open all doors"


Mina fyra vill ha från H&M.
Det finns ju galet mycket jag vill ha därifrån, det kommer bli en jobbig höst. 
Sen om exakt 1 månad åker jag till LONDON, så jag får tänka till lite eftersom jag vet hur mycket det  finns som jag vill ha där med...


torsdag 23 augusti 2012

min starka tjej



Gårdagen var inte riktigt som planerad. Tvillingarna spelade match och det slutade med att Agnes fick åka in till sjukhuset med ett skadat skenben. Och allt som händer runt om kring är lite stressigt och rörigt. Hur det än är blev jag hemma med min lillasyster idag. Min lilla prinsessa. 
Det känns bra att hjälpa till och finnas där när det behövs.

onsdag 22 augusti 2012

morgonmys



Vaknade till regn, tända ljus och ett lugnt hus. Fick lite egentid ihop med bara mamma, det var så skönt att bara sitta och prata,mysa och äta en god frukost tidigt på morgonen.

tisdag 21 augusti 2012

träning



30 min pw och 30 min löpning på bandet idag. Efteråt blev det 60 min bodybalance.

Stort grattis till min bror som fyller 22 idag.

Niklas | Natalie | Jag


tisdag



måndag 20 augusti 2012

Pancakes


 Finns det något bättre och godare än nygräddade pannkakor? Nu blev jag lite kvällssugen. Men nu är det alldeles på tok försent för att ställa sig vid spisen. Ska försöka laga pannkakor någon dag framöver i alla fall. Just nu får jag njuta lite med ögat istället. g o d n a t t

94


Sitter och pluggar i väntan på att min syster ska komma hem så vi kan åka och träna sen.

celebrating



Mhhh igår var bi bjuda på lite fika hos min bror och hans sambo eftersom han fyller år på tisdag. Perfekt med kalas på en söndag, Kristin hade bakat två jättejätte goda tårtor. 
Morotskaka och Chokladmoussetårta! 

fredag 17 augusti 2012

: tjuvstart


Härom dagen så tjuvstartade jag hösten lite. Har köpt en jätte mysig tröja i varma höstfärger.
Längtar nu!

torsdag 16 augusti 2012

vi har det bra


Skönt att skolan är igång igen. Allvaret börjar på Måndag. Än så länge har vi Entreprenörer det gött och  idag hängde vi vid sjön och luncha tillsammans. 


Bra dag

Igår åkte vi och firade Johans pappa på Mandys i Älvsered. Hamburgarna var helt underbara! Och det kändes som att jag inte behövde äta på flera dagar efter den maten.... Sen bestämde vi oss att dela på lite olika efterrätter, jättttte gott!
Så nu får jag alltså ta det lite lugnt med allt de goda ;)

tisdag 14 augusti 2012

Mini mellis - blåbär, kanel, yoghurt, fibergryn




Jag laddar på med energi till kvällens träning, det blir träning på gymmet sen ska jag avsluta med ett Bodybalance pass.


EP3

Nu är det fokus igen! 
Tänk att ett helt sommarlov har gått. Visst känns det längesen man var i skolan men och andra sidan så har dagarna gått väldigt fort. Jag tycker inte att det har känts som sommar riktigt, det har inte vart många varma dagar (inte solväder i alla fall). Men hur som helst så kvittar det, ledighet och lite arbete har vart skönt och nu längtar jag riktigt mycket till Hösten! Jag får nog säga att hösten är en bra årstid på alla sätt och vis, hösten är  mysig. 
Men än så länge så är det faktiskt sommar, och den tiden ska vi ta vara på! Bada, grilla, kvällspromenader, äta glass, och gå barfota osv osv.... 
För imorgon börjar skolan och jag intar mitt sista läsår!! Åhh...nu längtar jag riktigt mycket tills imorgon, tillbaka till rutiner, plugg och klassen! 

Så här ser Schemat ut 2012/2013


måndag 13 augusti 2012

torsdag 9 augusti 2012

onsdag 8 augusti 2012

cefé la france





Sött och perfekt konsistens. I fredags hade jag min "äta vad jag vill dag" så jag och Johan åkte till ett Franskt Cefé.Smakade på macarons OCH citrus meringue pie för första gången och nu är jag kär.

Caffeine isn't a drug, it's a vitamin.


Det där med kaffe börjar bli min grej. 2-3 koppar om dagen. Kan definitivt inte vara utan det på morgonen. 
ph by me